Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

RASHLADNI ORMARI I ZAMRZIVAČI sastavni su dio kuhinjske i barske opreme i shodno potrebama kupca, u proizvodno-prodajnom asortimanu stoji jedinstvena ponuda hladnjaka proizvedenih za ispunjavanje standarda i kvalitetnih osobina koje kupci žele po konkurentnoj cijeni. Dakle, proizvodi se cijela serija rashladnih ormara i stolova od nehrđajućeg čelika iznutra i izvana, sa sistemom hlađenja putem monobloka bez isparivača u prostoru za odlaganje namirnica i debljinom izolacije 60mm punjene s poliuretanom bez CFC spojeva ubrizganim pod visokim pritiskom, prilagođeni za uvjete rada do +43°C u prostoru, do 65% vlažnosti.

 

Rashladni ormari

Rashladni ormari za ugostiteljstvo kapaciteta 600/700/1200/1400 litara s režimom hlađenja na (+) i (-) s punim vratima od nehrđajućeg čelika ili staklenim vratima za pohranu namirnica, pića i pekarskih proizvoda.

 

Rashladni stolovi

Rashladni stolovi za ugostiteljske kuhinje i barske pultove s režimom hlađenja na (+) i (-) kapaciteta s dva, tri ili četiri box vratima dubine 600mm, 700mm i 800mm s mogućnošću ugradnje dvojnih ili trojnih hlađenih ladica.