Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

Perilica posuđa ELITE

Vanjski plašt napravljen je od nehrđajućeg čelika s dvostrukim stijenkama radi termičke izolacije, štancanim inox koritom sa zaobljenim bridovima kako bi se smanjila mogućnost ostataka prljave vode i nečistoće, dvostrukim inox rukama pranja i ispiranja koje garantiraju efikasno pranje i ispiranje, a perilice svoju funkciju obavljaju potpuno automatski. U slučaju otvaranja vratiju prilikom rada, mikroprekidač automatski zaustavlja rad perilice. Hidraulički dozator za sijaj, bojler od nehrđajućeg čelika s izolacijom ugrađen je u perilici, a grijajne se postiže putem električnih grijača.Mogućnost dodataka ispiranja hladnom vodom, ugradnje ispusne pumpe, automatskog ispusta cca 3,5 lt prljave vode između faze prajna i faze ispiranja, te mogućnost podešavanja vremena pranja.

PODPULTNE PERILICE POSUĐA ELITE za efikasno pranje posuđa, čaša i predmeta.Podpultne perilice posuđa montiraju se na postolja, ispod sudopera ili neke druge vrste namještaja u kuhinjama restorana, caffe barova, pizzerija i ostalih ugostiteljskih objekata, a imaju plastificirane ili žičane košare dimenzije 450x450/500x500mm za pranje tanjura visine do 320 ili 330mm, kapaciteta 350/420/540 tanjura na sat i plastičnu košaru visine 290mm za pranje pribora. S perilicom dolaze dvije odgovarajuće plastificirane košare i uložak za pranje pribora.

PROTOČNE PERILICE POSUĐA ELITE projektirane su za puno rada, idealna su za restorane, pizzerije, hotele, ostajući uvijek jednake kvalitete, brzine i jednakom perfekcijom pranja. Kako bi se olakšala uporaba perilice i skratilo vrijeme prije i nakon pranja uz perilicu dolaze jednostavni ulazni stolovi, ulazni stolovi s koritom i izlazni stolovi različitih dimenzija koje prostor dopušta. Mehanička ili digitalna komandna ploča za odabir programa rada ili odabir između dvije brzine rada. Koristi univerzalnu veličinu košara dimenzije 500x500mm za promjer tanjura 400/410mm, kapaciteta 720/864/1080/1320 tanjura na sat. S perilicom dolaze dvije odgovarajuće plastificirane košare i uložak za pranje pribora.

PERILICE ZA PRANJE PRIBORA idealne su za upotrebu u slastičarnama, pasticeriji i kuhinjama, a projektirana je za optimalno pranje pribora, visokim podizanjem vratiju i odlikuje se čvrstoćom.  Glede zadovoljavanja higjenskih i sanitarnih uvjeta korito je napravljeno od dvostruke stijenke sa zaobljenim kutevima za lakše čišćenje, a skidljivi filteri omogućuju pristup ispustu. Mehanička komandna ploča za odabir između dvije brzine rada. Dimenzija ulazne košare je 550x690/690x690/820x690/1300x690 za visine pladnja do 800mm. S perilicom dolazi košara za pranje različitog pribora, uložak za 10 pladnjeva, uložak za pribor i uložak za slastičarski pribor.

TRAČNE PERILICE za pranje velikih kapaciteta 75/95/60-95/69-108/86-135 tanjura na sat s mogućnošću predpranja i zonom sušenja po izboru.