Proizvodnja i prodaja ugostiteljske opreme

Projektiranje tehničko tehnoloških procesa proizvodnje hrane u ugostiteljskim objektima

Proizvodnja neutralne ugostiteljske opreme, prodaja termičke i rashladne opreme

Postavljanje HACCP sistema za praćenje, arhiviranje i nadzor temperature ugostiteljskih uređaja

 

Neutralna oprema G-T iz vlastite proizvodnje

Prema najvišim tehničkim standardima, korištenjem najnovije tehnologije i optimalnog tehnološkog procesa, GASTRO-TIM vam putem vlastite proizvodnje omogućuje pretvaranje CAD rješenja u realnost čime brzo i ekonomično nudi jedinstvenu neutralnu opremu najmodernije forme i optimalne funkcionalnosti za vaše kuhinje.

Struktura neutralne opreme u potpunosti je od nehrđajućeg čelika AISI 304 Scotch Brite 18/10 i zaobljenih je bridova zbog higijenskih uvjeta.

 

KONTINUIRANA RADNA POVRŠINA

Kontinuirana radna površina realizirana je od nehrđajućeg čelika AISI304 debljine 60mm sa zaobljenim bridovima R=60, zaštitom zida visine 80mm i debljine 25mm, a izvedena je bez drvene građe. Kontinuirana povšina izvodi se na način da se radne površine u kuhinji montiraju konzolno, a spajaju po sistemu "na živu ivicu" debljine 1,5-2,0mm nepropusnom silikonskom brtvom i spojnim vijcima čime se stvara vodonepropustan spoj između dvije radne površine. Takvom se izvedbom ne dobiva samo vizuelni i estetski efekt, već je onemogućeno skupljanje ostataka hrane na bridovima i stvaranje prirodnih agensa, a olakšava čićšenje i održavanje istih.

 

UGRADBENI KORPUS

Korpusi su napravljeni od nehrđajućeg čelika AISI304, a mogu biti neutralni otvoreni, s 1/2/3/4 ladice, zatvoreni krilnim ili kliznim ratima, grijanim kliznim vratima, hladni elementi na nogama ili mobilni na kotačima zbog lakšeg premještanja i čićenja prostorija sukladno sanitarnim propisima ili samo donje police zidino konzolirane.

 

SERIJA 600, 700 i 800

Radni stolovi i sudoperi različitih dimenzija od 500mm do 3800mm i dubine 600, 700 ili 800mm s nožicama za regulaciju visine. Radne površine realizirane su od nehrđajućeg čelika AISI304 debljine 60mm sa zaobljenim bridovima zadijusa R=30, zaštitom zida visine 80mm i debljine 25mm, a izvedena je bez drvene građe. Osim nehrđajućeg čelika, radne površine mogu biti izvedene od granita ili polietilenske ploče koje su zbog kompitabilnosti izvedene na isti način kao i ostale radne površine.

 

VISEĆI ORMARIĆI

Viseći ormarići otvoreni, zatvoreni krilnim ili kliznim vratima dostupni su od 800mm do 2200mm dužine. Korpus ormarića realiziran je od nehrđajućeg čelika AISI 304, bočne stranice kao i vrata napravljene su s dvostrukim limom zbog toplinske izolacije i higijenskih uvjeta, a unutrašnja polica koja može biti puna ili ocjedna ima mogućnost regulacije visine.

 

REGALI

Četveroetažni ili petoetažni regali s punim ili perforiranim policama nosivosti su do 200kg po polici zahvaljujući omega pojačanjima od nehrđajućeg čelika. Regali iz standardnog programa dostupni su od 600 do 2500mm dužine i širine 400/500/600/700mm.

 

KONZOLNE POLICE

Konzolne police s L nosačima dostupne su kao pune police ili kao perforirane ocjedne police dužine od 500mm do 3800mm. Police su u potpunosti od nehrđajućeg čelika AISI 304.

 

NAPE

Obične, eko, te snack zidne i stropne nape s filtrima/mastolovcima izrađeni po sistemu labirint limova napravljeni od nehrđajućeg čelika, bez ili s rasvjetom u aluminijskom kućištu.

 

PODNE REŠETKE

Rešetka od nehrđajućeg čelika 20x20mm s ugradbenim koritom od nehrđajućeg čelika s ispusnom cijevi diam.50mm sa strane ili centralno za vodoravan ispust vode, širine 300mm ili 400mm, a dužine od 300 do 2400mm.